Nederlands

Leuke dagtochten (na)bij de route

Heb je een pauzedag tijdens je LF Kustroutetocht, maar wil je toch even een rondje fietsen? Kies dan een knooppuntroute die aansluit bij het thema en duik dieper de regio in.

De routes variëren in lengte, maar één ding hebben ze gemeen: ze nemen je mee de regio's in langs de mooiste plekjes.

Deltawerken
Fiets je de LF Kustroute, dan kom je langs verschillende indrukwekkende Deltawerken. Wil je meer ontdekken over de Deltawerken en de omgeving? Kies dan voor een van de routelussen van VVV Zeeland. Ze nemen je mee langs indrukwekkende achtergronden en prachtige verbindingen tussen de eilanden in het zuidwestelijke deltagebied van Nederland. Je fietst vaak buitendijks door een schitterend landschap waar water en land elkaar afwisselen. 

  1. Noord-Beveland
    Vanaf Breezand kun je de lus 'langs het Veerse meer' fietsen. 56 kilometer later ben je dan weer terug op de LF Kustroute waar je hem verliet. Meer informatie over de route vind je hier.
  2. Schouwen-Duiveland
    De routelus 'Expeditie Delta op Schouwen-Duiveland' heeft tussen Westenschouwen en Burgh een paar kilometer overlap met de LF Kustroute. Pak je hier de route op, dan ben je na 43 kilometer weer terug. Meer informatie over de route vind je hier