Nederlands

Op stap met de app

Laat je bij het fietsen begeleiden door de LF-app. Gratis en handig voor onderweg. De LF Kustroute staat er in detail in. Net als de Fietsers Welkom! horeca en logies.

De route is voor je gemak opgedeeld in dagtrajecten van maximaal 70 km. Met de app heb je in één keer alles wat je nodig hebt: de track, de kaart, het hoogteprofiel en allerlei voorzieningen als Fietsers Welkom horeca, Natuurkampeerterreinen en veerpontjes. In de kaartfunctie zit een filter waarmee je voorzieningen kunt aan- en uitvinken.   

screenshot app LF Kustroutescreenshot app LF Kustroutescreenshot app LF Kustroute Per traject zie je ook meteen de fotolocaties voor de oorkonde. Maak op die plekken een foto en vraag na afloop de oorkonde aan.

De LF-app is interactief. Een review plaatsen, wijzigingen en obstakels in de route doorgeven of een suggestie doen: het kan allemaal. Voeg bijvoorbeeld dat leuke adresje voor boerenijs toe, die aardige mensen van een B&B of dat onvergetelijke uitzichtpunt. 

Download hem gratis in de App Store of via Google Play

Nb. Ga je op pad met een fietsapp. Zorg dan dat je een goede telefoonhouder op je fietsstuur monteert. Dit was altijd al een goed idee, maar met de nieuwe wetgeving per 1 juli 2019 een must. Fietsen met een mobiel in je hand is verboden. Het aanbod houders is groot. Klik hier om het aanbod van de Fietsvakantiewinkel te bekijken.