Nederlands

Volg de bordjes

De bewegwijzering is eenvoudig en duidelijk: de hele route is in twee richtingen voorzien van bordjes ‘LF Kustroute’. Gemak dient de mens.

Over de volledige 610 km is de LF Kustroute in twee richtingen bewegwijzerd. Heel veel meer dan ‘volg de bordjes’ hoeven we dus niet te zeggen.

De bewegwijzering is eenvoudig en duidelijk: de route is in twee richtingen voorzien van bordjes ‘LF Kustroute’. Welke richting je volgt, zie je in de onderrand van de bordjes: Cadzand-Bad – Bad Nieuweschans, dan wel Bad Nieuweschans - Cadzand-Bad. Aan het extra beeldmerk herken je de Internationale Noordzeefietsroute (North Sea Cycle Route), EuroVelo 12. De LF Kustroute vormt het Nederlandse deel.

De bordjes wijzen je dus de weg. Toch adviseren we altijd om ook een actuele kaart mee te nemen. Zo kun je je altijd oriënteren. De fietsgids van de LF Kustroute biedt handige kaarten. En je leest er het verhaal over de route. Je kunt ook de gratis LF-app downloaden. Hierin staat de route in detail, de veertijde en alle adressen van Fietsers Welkom! horeca en logies langs de route.