Nederlands

Stap op je fiets

Over de Kustroute

De LF Kustroute is 610 kilometer lang en loopt van Cadzand-Bad bij de Belgische grens naar Bad Nieuweschans, vice versa. Voor deze nieuwe route zijn de LF1 Noordzeeroute en de LF10 Waddenzeeroute omgevormd en verbeterd.

Volg de bordjes
De bewegwijzering van de LF Kustroute is eenvoudig en duidelijk: de route is in twee richtingen voorzien van bordjes ‘LF Kustroute’. Heel veel meer dan ‘volg de bordjes’ hoeven we dus niet te zeggen. Welke richting je volgt, zie je in de onderrand van de bordjes: Cadzand-Bad – Bad Nieuweschans, dan wel Bad Nieuweschans - Cadzand-Bad.

Handige gids en app
De bordjes wijzen je dus de weg. Toch adviseren we altijd om ook een actuele kaart mee te nemen. Mis je een bordje of wil je van de route afwijken, dan helpt het je bij je oriëntatie. De fietsgids van de LF Kustroute biedt overzichtelijke kaarten. En vertelt je letterlijk het verhaal over deze boeiende rivier. De LF Kustroute staat ook tot in detail in de LF app. Net als de Fietsers Welkom! horeca en logies langs de route. En o ja, ook de veertijden vind je terug in de app. Hij is gratis te downloaden in de app stores. Je kunt hem gebruiken als routebegeleiding. Of je leest ’s avonds wat je de volgende dag aan bezienswaardigheden tegenkomt.

Voel je vrij
Wil je wat routevariatie? Met de fietsknooppunten die aansluiten op de LF Kustroute kun je bijvoorbeeld naar een overnachtingsadres gaan. Of misschien wil je een stukje afsnijden, voor uitstapjes naar vrienden of bezienswaardigheden buiten de route. Dat kan allemaal.

Alles over fietsen in Nederland

De smaak te pakken? De fietsmogelijkheden in Nederland zijn eindeloos. Op onze portal nederlandfietsland.nl vind je volop inspiratie voor je volgende fietstocht!

Meer LF-icoonroutes

Benieuwd naar andere LF-icoonroutes? Kijk hier naar het aanbod.