Nederlands

Plan je fietstocht

Cadzand-Bad - Vlissingen

Afstand: 24.6 km

Misschien wel het spannendste stukje van de LF Kustroute ligt net voor Cadzand-Bad. Tussen 2016 en 2019 hebben Nederland en België hier 120 hectare nieuwe natuur ontwikkeld bij het Zwin, de oude zeearm tussen Brugge en de Noordzee. Het Zwin Natuur Park beslaat nu 333 hectare, met onder meer 5 hectare broedeilanden voor vogels, tien boomkikkerpoelen en vier uitzichtspunten (voor mensen). Een daarvan markeert het begin of einde van de route, pal bij de Belgische grens. Met de indrukken van dit eerste stuk bijzondere kustnatuur op zak, begin je aan de 610 kilometer lange route. Vanaf Cadzand-Bad trap je langs de Noordzeekust. In Zeeuws-Vlaanderen vaak pal langs het strand, de zonnigste kant van toerisme. Bij Breskens vaar je met het voetveer over naar het eerste Zeeuwse eiland, Walcheren.

Snelle feitjes

  • Bijzondere natuur
  • Zuidelijkste puntje van de route
  • Fotolocatie: Breskens

Fietsgids bestellen

Deze compacte fietsgids neemt je als het ware mee aan de hand en beschrijft de route vanaf de grens bij Cadzand-Bad tot aan Bad Nieuweschans.

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Blijf met de nieuwsbrief op de hoogte van de allerleukste plekjes en locaties om naar toe te fietsen

captcha code:

GPX Track

Met de slimme GPX tracks raak je nooit de weg kwijt. Download hier de volledige route en ga op weg met deze handige navigatie.

Op welk mailadres wil jij de tracks ontvangen?
De GPX Tracks zijn onderweg naar je mailbox! (Stuur opnieuw)